Nyheter & Case

Case OEM

 

DK och OEM har i över 20 år samarbetat kring IT-frågor, och vi på DK har haft förmånen att vara delaktiga under den otroliga utveckling som OEM-koncernen haft. Under denna tid har Håkan Rydberg verkat som IT-ansvarig och varit garant för att OEM har fattat affärsmässigt kloka beslut i olika samarbeten. På senare tid har Fredrik Ljungkrantz anslutit till IT-avdelningen och tillsammans med Håkan levererat intern IT av oerhört hög klass!

Idag är vi många leverantörer som gör det vi är bäst på, för att OEM-koncernen ska få bästa möjliga utväxling. DK har idag förmånen att hantera Microsoft 365-licensieringen för OEM och bistå med spetskompetens i nätverksfrågor. Med vår drivna projektledare Joelle Fatrous i spetsen har DK fått förtroendet att vara en del av det omfattande intranätprojekt som OEM-koncernen driftsatte under våren. Vår roll har varit att projektleda och utgöra länken mellan OEM och Precio Fishbone, som med produkten Omnia levererar ett prisbelönt intranät som appliceras ovanpå Microsofts SharePoint.

Fredrik Ljungkrantz från OEM International har dragit ett tungt lass i projektet och varit en oerhört viktig spelare för den lyckade lanseringen. I samband med detta har man också implementerat Microsoft teams i hela organisationen lagom till att Coronapandemin tog fart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *