Nyheter & Case

Säljare av skrivare och IT-produkter / tjänster

Korta fakta om jobbet

Vi vill utöka vår säljstyrka med säljare som vill utvecklas både personligen och med oss genom bearbetning av befintliga och nya kunder inom vår region, Tranås-Västervik. DK Group tillhandahåller dels traditionella IT-produkter / tjänster / support / programvaror / skrivare men också nya innovativa tjänster som tex återvinning och återbruk av elektronik.

Vad ska du göra:

Som säljare på DK Group kommer du att:

  • Skapa, upprätthålla och vidareutveckla kund- och affärsrelationer
  • utveckla både nya och befintliga kunders verksamhet
  • erbjuda och anpassa olika tjänster, produkter, paketeringar och lösningar
  • gärna överträffa kundernas förväntningar och önskemål.
  • arbeta långsiktigt och målmedvetet

Vad erbjuder vi:

Vi har ett bredare utbud av produkter och tjänster än en traditionell IT-återförsäljare så det finns alltid något att erbjuda till både nya och befintliga kunder. Men vi utvecklas ständigt och är lyhörda för personalens och kundernas tankar och förslag. Det är viktigt att kunna arbeta både självständigt och i olika team.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har ett starkt eget driv, är målinriktad och lösningsorienterad. Om du har erfarenhet från försäljning av något slag är det ett starkt plus och skulle det dessutom ha varit inom skrivare, copy eller IT-produkter/tjänster är det givetvis meriterande. Vi ser det som en självklarhet att du är kommunikativ via telefon, mail och teams. Bor du dessutom i eller i närheten av Tranås eller Västervik är det ytterligare en fördel. Du har också B-körkort.

Kontakt och ansökan

Har du frågor eller funderingar kan du ringa Försäljningschef: Inge Gustafsson 0768-593982, inge.gustafsson@dkgroup.se alternativt Operativ chef print: Roger Edvardsson 0702-690895, roger.edvardsson@dkgroup.se

Ansökan skickas till rekrytering@dkgroup.se Vi arbetar löpande med urval under denna rekrytering och därför önskar vi din ansökan snarast möjligt.