affärslösningar

business central

En komplett lösning för verksamhetsstyrning som passar små och medelstora företag

Microsofts Dynamics 365 Business Central är den nya molnbaserade generationen av Dynamics NAV, som gör det revolutionerande enkelt att integrera, hantera och optimera all er data över moduler för försäljning, ekonomi, marknadsföring, lager, produktion, service och HR.

Aldrig förr har det varit så enkelt att utforma och anpassa ett affärssystem efter era behov, mål och visioner. Business Central levereras som Software as a Service i molnet och integreras sömlöst med andra tjänster i Dynamics serien. Det breda utbudet av tilläggslösningar gör det möjligt att forma lösningen i takt med att verksamheten utvecklas. Med affärssystemets användarvänliga app för tablet och smartphone kan du driva verksamheten var du vill och alltid ha företagsdata nära tillhands. Du får samma upplevelse oavsett om du distribuerar lösningen i molnet, lokalt eller en kombination av båda.

Fördelar Business Central

  • Skalbart

    Börja enkelt och bygg ut er lösning när verksamheten utveckla

  • Molnbaserat

    Affärssystemet är alltid tillgängligt och uppdaterat

  • Internationellt erkänt

    Driv hela din verksamhet med ett internationellt erkänt affärssystem

Produktspecialist Business Central

Vill ni komma i kontakt med den medarbetare hos oss som kan allt om Microsofts affärssystem så är det Tommy ni ska kontakta. Hör av er till Tommy på telefon 0140-38 51 04 eller mejla till tommy.einarsson@dkgroup.se.