affärslösningar

office 365

Produktivitetsverktyg som bidrar till en effektivare organisation

Office 365 är en komplett lösning som sammanför de klassiska Office-programmen med nya kraftfulla appar så som Teams, Power BI och Flow. Denna molnbaserade tjänst från Microsoft ger er möjligheten att utveckla ett flexibelt arbetssätt som underlättar samarbetskulturen på ert företag. Era medarbetare får tillgång till produktivitetsverktyg i världsklass och intelligenta funktioner som möjliggör enkel kommunikation och samarbete med såväl kollegor som kunder via e-post, digitala möten, intranät och många fler funktioner.

Utbudet av produkter inom Office 365 utökas successivt genom lanseringen av nya verktyg och tilläggstjänster från Microsoft, vilket gör Office 365 till en flexibel och skalbar lösning som anpassas utefter förändringar inom er verksamhet.

Fördelar Office 365

  • Underlättar samarbete

    Flexibla verktyg som underlättar kommunikation och samarbete

  • Anpassningsbar

    Tjänsten går att anpassa på detaljnivå och passar små- och medelstora företag

  • Skyddar er data

    Med inbyggda sekretessverktyg får ni maximalt skydd för ert data

Produktspecialist Office 365

Tommy är vår produktspecialist på Microsofts molnbaserade tjänster och kan hjälpa er att komponera en lösning anpassad för er verksamhet. Hör gärna av er till Tommy om ni vill veta mer om Office 365, ni når honom på telefon 0140-38 51 04 eller mejla till tommy.einarsson@dkgroup.se.